Atlantica Miramare Beach

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 2566 evaluări

8.6

Descriere hotel

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele, un loc ideal pentru turiști de la plajă, se află la Limassol, chiar pe malul mării, într-o zonă liniștită. În imediata apropiere se află diverse cluburi de noapte, baruri, locuri de făcut cumpărături și restaurante. Cel mai apropiat aeroport este Paphos (PFO) și se află la aproximativ 68 de km, la Larnaca (LCA) se poate ajunge în cam 72 de km.
Într-o clădire principală cu 5 etaje și o clădire auxiliară cu 6 etaje, clienții vor găsi 280 de camere de nefumători. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Facilitățile includ o cameră de bagaje. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Cei ce doresc să lucreze pot apela la serviciile de secretariat. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 3 săli de conferință.
În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, există un birou, pentru un seif și un minibar apar costuri suplimentare. Echiparea este completată de un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). În baia dotată cu o cadă stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.
Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 2 piscine în aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. În plus, există o zonă cu apă de mică adâncime pentru copii. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Unitatea de cazare le propune tenis celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca snorkelling și aerobic în apă, iar contra cost hidrobicicletă și canoe. O sală de fitness, tenis de masă și un joc de darts fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. În unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa și un hamam. Se organizează un program de divertisment pentru adulți.
Locurile unde se poate lua masa cuprind 3 restaurante, un bar și un lobby bar. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Pentru masă se poate alege între mic dejun, prânz și cină. La cerere se pregătesc și mese fără gluten. Suplimentar sunt disponibile picnic și gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.