La Veranda De Larnaca Hotel

Prezentare generală

La Veranda De Larnaca Hotel

Acest hotel este la Larnaca.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, un serviciu de transfer și room-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare.
În toate spațiile de cazare ale locului de cazare o serie de comodități sunt incluse în dotările de bază. Camerele dispun de un telefon și de WiFi (gratuit).
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de o cafenea. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Pets allowed

Lift

Internet

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul La Veranda De Larnaca Hotel accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul La Veranda De Larnaca Hotel nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului La Veranda De Larnaca Hotel

Ore de liniște

Hotelul La Veranda De Larnaca Hotel nu impune program de liniște