Onisillos

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

5.8

Modest

din 614 evaluări

Prezentare generală

Onisillos

Acest hotel este amplasat imediat în centrul Larnacăi.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 3 etaje cu un lift și 40 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, o sală de jocuri, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală.
În camere există un aparat de aer condiționat. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. Camerele au și un frigider. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit și WiFi. Băile dispun de un duș și de o cadă.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness și biliard.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și o cafenea. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Games room

Spălătorie

Pets allowed

Lift

Internet

Localizare

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Onisillos accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Onisillos nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Onisillos

Ore de liniște

Hotelul Onisillos nu impune program de liniște