Latchi Escape Hotel & Suites

Descriere hotel

Acest resort se află în Neo Chorio, la cam 1 km de plajă.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Resortul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de transfer, room-service, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea complexului.
În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. De asemenea, este pusă la dispoziție o chicinetă cu un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. O altă facilitate oferită este un uscător de păr.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Clienții pot alege între diverse posibilități de petrecere a timpului liber, printre care partide de golf, un spa, o saună și o baie de aburi.
Oferta gastronomică cuprinde un restaurant. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.