Eveleos Country House

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 139 evaluări

9.1

Descriere hotel

Acest hotel se află în Tochni, cel mai apropiat aeroport este Larnaca (LCA).
Clienții pot să se destindă în 10 camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost).
Camerele au un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. În chicinetă se află un frigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, canale prin satelit, un radio și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan și călărie. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri.
Se oferă micul dejun, prânzul și cina.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.