Hoteluri în Tochni

Hoteluri populare in Tochni

Hotel Vasilopoulos House
Cazare în Tochni Cipru
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 78 evaluări

9.3

Acest hotel se află în Tochni, cel mai apropiat aeroport este Larnaca (LCA). În cele 7 camere clienții se vor bucura de o ședere plăcută. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un serviciu de transfer, o sală de conferințe și o zonă pentru fumători. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. În camere există un aparat de aer condiționat. Mobilierul camerelor cuprinde o chicinetă și WiFi (gratuit). În băi se găsește un uscător de păr. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Există diverse locuri unde se poate lua masa: 2 restaurante, o cafenea și un bar. Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, JCB și MasterCard.

Hotel Cyprus Villages Traditional Houses Tochni

Acest aparthotel își întâmpină turiștii în Tochni și oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută, în special pentru familiile cu copii. În apropiere se găsesc diverse locuri de făcut cumpărături. Aeroportul Paphos (PFO) se găsește la aproximativ 100 de km, până la Larnaca (LCA) sunt 30 de km. Clienților le stau la dispoziție 35 de apartamente. La recepție serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Aparthotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Bicicliștii au la dispoziție a...

Hotel Eveleos Country House
Cazare în Tochni Cipru
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 139 evaluări

9.1

Acest hotel se află în Tochni, cel mai apropiat aeroport este Larnaca (LCA). Clienții pot să se destindă în 10 camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost). Camerele au un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. În plus, pentru cei mi...