Cyprus Villages Traditional Houses Tochni

Descriere hotel

Acest aparthotel își întâmpină turiștii în Tochni și oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută, în special pentru familiile cu copii. În apropiere se găsesc diverse locuri de făcut cumpărături. Aeroportul Paphos (PFO) se găsește la aproximativ 100 de km, până la Larnaca (LCA) sunt 30 de km.
Clienților le stau la dispoziție 35 de apartamente. La recepție serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Aparthotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Bicicliștii au la dispoziție atât locuri de parcare pentru biciclete cât și un serviciu de închiriere.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. De asemenea, o chicinetă cu un frigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai sunt disponibile în mod standard. Clienții au parte de mai mult confort și datorită mașinii de spălat. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și călărie. O sală de fitness și yoga fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. În aparthotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, terapii prin masaj și solariu.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese și o sală pentru micul dejun. Clienții iau mesele în atmosfera plăcută a restaurantului (zonă pentru fumători și scaun înalt pentru copii). Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață, la cină se poate alege din mâncăruri à la carte. La prânz și cină pot fi comandate mâncăruri din meniu. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa și MasterCard.