Fontana Resort Comfort Studio

Descriere hotel

Complexul de apartamente se află în Jelsa, la aproximativ 300 de m de plajă, într-o zonă liniștită.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea complexului de apartamente.
Camerele au un ventilator, sufragerie și baie. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Toate camerele au o chicinetă, un telefon și canale prin satelit. În băi există un duș.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. În ce privește timpul liber, complexul mai oferă, pe lângă o sală de fitness și tenis de masă, și tenis și terapii prin masaj contra cost.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege între demipensiune și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun, un bufet pentru prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.