Hotel Mediteran

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 680 evaluări

8.2

Descriere hotel

Acest hotel este amplasat în centrul localității Moscenicka Draga, la doar câțiva metri de plaja cu pietriș, cu diverse posibilități de petrecere a timpului liber în zonă. Imediat în fața ușii se află baruri, restaurante și magazine, în plus, stații ale mijloacelor locale de transport în comun.
Cele 3 camere single și cele 66 de camere duble sunt împărțite pe 3 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar, room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și o spălătorie de tip self-service. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. O parcare (contra cost) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Există un birou. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Hotelul oferă camere de nefumători.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Locul de cazare le propune tenis celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Programul de sporturi acvatice al unității de cazare include windsurfing, plimbări cu banana, iahting, catamaran și scufundări subacvatice. Spațiile pentru fitness se potrivesc perfect pentru un antrenament cuprinzător și divers. La hotel se găsește o zonă de relaxare cu un spa, o saună și un salon de înfrumusețare. Locul de cazare pune la dispoziție un program de divertisment pentru adulți.
Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege între un meniu à la carte sau un meniu fix. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.