Hotel Lungomare

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 516 evaluări

8.4

Descriere hotel

Acest hotel la plajă este amplasat imediat în centrul orașului Opatija, la aproximativ 45 de km de aeroportul Rijeka (RJK), până la aeroporturile Pula (PUY) și Zagreb (ZAG) sunt 100 de km și respectiv 200 de km.
Hotelul a fost construit în anul 1900. Cele 6 camere single și cele 42 de camere duble sunt împărțite pe 5 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Clienților hotelului le stau la dispoziție un seif, un serviciu de spălătorie, o sală de banchete și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea locului de cazare.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Contra cost, clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare într-un seif. Telefonul, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina interioară se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenamentul acvatic regulat. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu un spa și terapii prin masaj.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers. Lista cu bucate mai cuprinde și mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.