Neboder

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 962 evaluări

6.8

Descriere hotel

Hotelul urban se află în Rijeka la cam 2 km de plajă, până în centru sunt cca 2 km. În imediata apropiere se poate ajunge la sistemul local de transport în comun.
Cele 54 de camere sunt împărțite pe 14 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Hotelul cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Există un birou. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și o cafenea. În fiecare zi se servește un bufet bogat la micul dejun. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa și MasterCard.