Gorgonia Beach Resort

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 2798 evaluări

9.0

Descriere hotel

Hotelul la plajă se află la adăpost de marea agitație la Marsa Alam.
Clienții au la dispoziție aici 352 de camere de nefumători împărțite în două clădiri de 2 etaje. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. În spațiile comune este disponibil WiFi. Pe lângă un supermarket și un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului de vacanță. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și un coafor. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif și, cu taxă, un minibar stau de asemenea la dispoziție. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Resortul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, boccia, volei de plajă, volei, baschet și minigolf, precum și cu plată - ciclism/ciclism montan și călărie. Clienții pot practica diverse sporturi de apă, printre care snorkelling și aqua-fitness. Contra cost se oferă scufundări subacvatice. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard. Complexul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună, o baie de aburi și un salon de înfrumusețare, și, contra unei taxe suplimentare - un spa, un hamam și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant pentru nefumători, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi, la prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.