Aparthotel Adagio Paris Buttes Chaumont

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.3

Foarte bun

din 1021 evaluări

Curățenie

8.6

Personal

9

Valoare

7.9

Confort

8.5

Mai mult

Prezentare generală

Aparthotel Adagio Paris Buttes Chaumont

Hotelul urban își întâmpină turiștii la Paris și oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută, în special pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri. La fiecare din aeroporturile Paris - Charles de Gaulle (CDG) și Paris - Orly (ORY) se poate ajunge după aproximativ 20 de km.
Cele 136 de camere de nefumători sunt împărțite pe 7 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Aparthotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o garderobă, o cameră de bagaje, un seif, un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (contra cost). Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există o sufragerie și o baie; o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Există o chicinetă echipată cuprinzător cu un frigider, un minifrigider, un aragaz, un cuptor cu microunde, un aparat pentru cafea/ceai și o mașină de spălat vase. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. Oferta include și un serviciu de curățenie finală. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Unele dintre camere amenajate pentru scaun cu rotile dispun de baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere pentru fumători.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Pentru timpul liber se propun o discotecă și un club de noapte.
O sală pentru micul dejun stă la dispoziție. Un bufet bogat la micul dejun contribuie la un început de zi dinamic.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Cameră de bagaje

Mobilier exterior

Grădină

Terasă

Zonă de joacă înăuntru

Cărucioare

Curăţătorie chimică

Serviciu de călcătorie

Spălătorie

Camere pentru nefumători

Camere de familie

Încălzire

Localizare

Politicile hotelului

Check-in

Check-in-ul începe la 15:00

Nu se impune oră limită de check-in

Vârsta minimă la check-in: 18

Check-out

Check-out înainte de 11:00

Check-out târziu în funcție de disponibilitate

Instrucțiuni speciale pentru check-in

Pentru a face aranjamente pentru check-in, vă rugăm să contactați proprietatea cu cel puțin 24 de ore înainte de sosire, folosind informațiile de pe confirmarea rezervării.

Animale de companie

La hotelul Aparthotel Adagio Paris Buttes Chaumont accesul cu animale de companie este permis

Însă hotelul percepe suprataxă pentru acestea

Grupuri

Grupurile au o limită de 7 persoane

Fumători

Fumatul este permis în incinta hotelului Aparthotel Adagio Paris Buttes Chaumont

Ore de liniște

Hotelul Aparthotel Adagio Paris Buttes Chaumont nu impune program de liniște

Limbi vorbite

Personalul hotelului Aparthotel Adagio Paris Buttes Chaumont poate conversa în limbile Arabă, Engleză, Spaniolă, Franceză, Portugheză, Rusă

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.3

Foarte bun

din 1021 evaluări

Curățenie

8.6

Personal

9

Valoare

7.9

Confort

8.5

Locație

8.4

Servicii

8.3

Mic dejun

7.5

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?