Royal Mansart

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

6.7

Bun

din 1467 evaluări

Prezentare generală

Royal Mansart

Acest hotel de charme oferă un mediu ideal pentru familiile cu copii și se află imediat în centrul Parisului. Aeroporturile Paris - Charles de Gaulle (CDG) și Paris - Orly (ORY) sunt la cca 25 de km fiecare.
Cele 34 de camere, cele 4 camere single și cele 26 de camere duble sunt împărțite pe 6 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie și un coafor. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală pentru micul dejun și un bar. Un mic dejun continental garantează o zi bună de dimineață.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

24-hours front desk

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Spălătorie

Barber / Beauty shop

Lift

Internet

Localizare

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Royal Mansart accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Royal Mansart nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Royal Mansart

Ore de liniște

Hotelul Royal Mansart nu impune program de liniște