Best Western Plus Hôtel Littéraire Marcel Aymé

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.9

Foarte bun

din 14 evaluări

Curățenie

8.4

Personal

9.6

Valoare

8.9

Confort

8.7

Mai mult

Prezentare generală

Best Western Plus Hôtel Littéraire Marcel Aymé

Acest hotel urban este amplasat în inima Parisului, cu toate obiectivele turistice importante chiar în fața ușii. Aeroporturile Paris - Charles de Gaulle (CDG) și Paris - Orly (ORY) sunt la cca 25 de km fiecare.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 5 etaje cu un lift și 46 de camere de nefumători. Recepția este deschisă la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, o bibliotecă și un serviciu de transfer. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.
Zona cu restaurante cuprinde un restaurant și un bar. Un bufet bogat la micul dejun contribuie la un început de zi dinamic.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Transfer de la și/sau la aeroport

Încălzire

Localizare

Politicile hotelului

Check-in

Check-in-ul începe la 14:00

Ora limită de check-in: 23:30

Check-out

Check-out înainte de 11:00

Check-out târziu în funcție de disponibilitate

Instrucțiuni speciale pentru check-in

Pentru a face aranjamente pentru check-in, vă rugăm să contactați proprietatea cu cel puțin 24 de ore înainte de sosire, folosind informațiile de pe confirmarea rezervării.

Animale de companie

La hotelul Best Western Plus Hôtel Littéraire Marcel Aymé accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Fumători

Fumatul este permis în incinta hotelului Best Western Plus Hôtel Littéraire Marcel Aymé

Ore de liniște

Hotelul Best Western Plus Hôtel Littéraire Marcel Aymé nu impune program de liniște

Limbi vorbite

Personalul hotelului Best Western Plus Hôtel Littéraire Marcel Aymé poate conversa în limbile , Engleză, Franceză, Chineză

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.9

Foarte bun

din 14 evaluări

Curățenie

8.4

Personal

9.6

Valoare

8.9

Confort

8.7

Locație

9.6

Servicii

8.9

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?