Le Glam's Hôtel

Prezentare generală

Le Glam's Hôtel

Acest hotel se află la Paris, cel mai apropiat aeroport este Paris - Charles de Gaulle (CDG).
În acest hotel cu un lift și o recepție clienților le stau la dispoziție 25 de camere. Facilitățile locului de cazare cuprind o cameră de bagaje, un seif, un bancomat și un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, room-service și o spălătorie de tip self-service. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Telefonul, un televizor cu ecran plat și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În băi se găsește un uscător de păr. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, baschet și călărie. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, iahting, snorkelling și scufundări subacvatice. Badminton și squash fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a unității de cazare. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, terapii prin masaj și solariu. O discotecă și un club de noapte completează oferta.
Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Transfer de la și/sau la aeroport

Încălzire

Localizare

Politicile hotelului

Check-in

Check-in-ul începe la 14:00

Ora limită de check-in: 23:30

Check-out

Check-out înainte de 11:00

Check-out târziu în funcție de disponibilitate

Instrucțiuni speciale pentru check-in

Pentru a face aranjamente pentru check-in, vă rugăm să contactați proprietatea cu cel puțin 24 de ore înainte de sosire, folosind informațiile de pe confirmarea rezervării.

Animale de companie

La hotelul Le Glam's Hôtel accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Fumători

Fumatul este permis în incinta hotelului Le Glam's Hôtel

Ore de liniște

Hotelul Le Glam's Hôtel nu impune program de liniște

Limbi vorbite

Personalul hotelului Le Glam's Hôtel poate conversa în limbile , Engleză, Franceză, Chineză

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.9

Foarte bun

din 14 evaluări

Curățenie

8.4

Personal

9.6

Valoare

8.9

Confort

8.7

Locație

9.6

Servicii

8.9

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?