Transcontinental

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.2

Foarte bun

din 680 evaluări

Prezentare generală

Transcontinental

Acest hotel este amplasat chiar în inima Parisului.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 7 etaje cu un lift și 40 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Locul de cazare dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de un spațiu cu televizor, la anumite ore de room service și de o sală de conferințe. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există un aparat de aer condiționat. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon, un televizor cu ecran plat și WiFi (gratuit) creează confort optim. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate.
Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Spălătorie

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Localizare

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Transcontinental accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Transcontinental nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Transcontinental

Ore de liniște

Hotelul Transcontinental nu impune program de liniște