Hotel De Russie

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.9

Foarte bun

din 175 evaluări

Curățenie

9.1

Personal

9.4

Valoare

7.9

Confort

9.5

Mai mult

Prezentare generală

Hotel De Russie

Acest hotel urban pentru cele mai ridicate așteptări se potrivește perfect pentru cei ce știu să aprecieze atmosfera autentică și șarmul individual al locului de cazare și se află imediat în centrul Romei. În imediata apropiere se poate ajunge la sistemul local de transport în comun.
Acest hotel a fost construit în anul 1814. Cele 130 de camere și cele 23 de suite sunt împărțite pe 6 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, room service 24h, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat „Queen size” sau un pat „King size”. Există dormitoare separate. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi (gratuit). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Camerele oferă și papuci de casă și ziarul cotidian. Băile dispun de un duș și de o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Locul de cazare oferă camere de familie, 60 de camere de nefumători și o cameră de fumători.
Clienții vor avea parte de odihnă activă și de băi plăcute și sănătoase în piscina interioară. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și tenis. Spațiile pentru fitness se potrivesc perfect pentru un antrenament cuprinzător și divers. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și talasoterapie. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant cu aer condiționat, o sală de mese și un bar. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Restaurant

Bar

Prânz la pachet

Meniuri cu diete speciale (la cerere)

Mic dejun în cameră

Saună

Masaj

Transfer de la și/sau la aeroport

Birou de turism

Schimb valutar

Cameră de bagaje

Grădină

Terasă

Curăţătorie chimică

Serviciu de călcătorie

Spălătorie

Zonă pentru fumători

Camere pentru nefumători

Încălzire

Localizare

Politicile hotelului

Check-in

Check-in-ul începe la 15:00

Nu se impune oră limită de check-in

Check-out

Check-out înainte de 12:00

Check-out târziu în funcție de disponibilitate

Animale de companie

La hotelul Hotel De Russie accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Grupurile au o limită de 3 persoane

Hotelul Hotel De Russie nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hotel De Russie

Ore de liniște

Hotelul Hotel De Russie nu impune program de liniște

Limbi vorbite

Personalul hotelului Hotel De Russie poate conversa în limbile Germană, Engleză, Spaniolă, Franceză, Italiană

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.9

Foarte bun

din 175 evaluări

Curățenie

9.1

Personal

9.4

Valoare

7.9

Confort

9.5

Locație

9.7

Servicii

9

Mic dejun

7

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?