Hotel Eurogarden

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.7

Foarte bun

din 978 evaluări

Curățenie

9.2

Personal

9.2

Valoare

8.6

Confort

9.2

Mai mult

Prezentare generală

Hotel Eurogarden

Perfect pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri, hotelul de business se află la Roma. Cele mai apropiate aeroporturi sunt Rome - Ciampino (CIA) și Rome - Fiumicino (FCO).
Clienții pot să se destindă în 48 de camere duble. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Clienților complexului de bungalouri le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și un centru de afaceri. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.
Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale complexului. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Șezlongurile invită la bronzat. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan și o sală de fitness.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o sală pentru micul dejun și un bar. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un bufet bogat la micul dejun contribuie la un început de zi dinamic.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Mic dejun în cameră

Serviciu de transfer

Transfer de la și/sau la aeroport

Cameră de bagaje

Grădină

Spălătorie

Menaj zilnic

Zonă pentru fumători

Camere pentru nefumători

Camere de familie

Încălzire

Localizare

Politicile hotelului

Check-in

Check-in-ul începe la 14:00

Ora limită de check-in: 00:00

Check-out

Check-out înainte de 10:30

Check-out târziu în funcție de disponibilitate

Animale de companie

La hotelul Hotel Eurogarden accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Hotel Eurogarden nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hotel Eurogarden

Ore de liniște

Hotelul Hotel Eurogarden nu impune program de liniște

Limbi vorbite

Personalul hotelului Hotel Eurogarden poate conversa în limbile Engleză, Spaniolă, Franceză, Italiană

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.7

Foarte bun

din 978 evaluări

Curățenie

9.2

Personal

9.2

Valoare

8.6

Confort

9.2

Locație

7.8

Servicii

8.8

Mic dejun

7.7

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?