Monti Palace Hotel Roma

Prezentare generală

Monti Palace Hotel Roma

Acest hotel se află chiar în inima Romei.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, o sală de conferințe, o sală de banchete și un acoperiș tip terasă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea.
Aparatul de aer condiționat, sistemul de încălzire și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. În camerele cu mochetă este disponibil un pat „Queen size”. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală pentru micul dejun și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Spălătorie

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Bicycle Park

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Monti Palace Hotel Roma accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Monti Palace Hotel Roma nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Monti Palace Hotel Roma

Ore de liniște

Hotelul Monti Palace Hotel Roma nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?