Sofitel Roma Villa Borghese

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.7

Foarte bun

din 501 evaluări

Curățenie

9.1

Personal

9.1

Valoare

7.9

Confort

9.3

Mai mult

Prezentare generală

Sofitel Roma Villa Borghese

Acest hotel urban de top oferă condiții ideale pentru clienții care apreciază ambianța plină de stil și se află lângă o stradă principală, la cam 1,5 km de obiectivele îndrăgite de turiști, în centrul Romei se poate ajunge în 500 de m. Cel mai apropiat aeroport este Rome - Ciampino (CIA) și se află la cca 18 km, la aeroportul Rome - Fiumicino (FCO) se poate ajunge în aproximativ 35 de km.
Hotelul a fost edificat în anul 1890. Cele 3 suite, cele 14 camere single și cele 94 de camere duble sunt împărțite pe 7 nivele la ele se poate ajunge cu 2 lifturi. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile hotelului cuprind o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un copiator. Cei ce doresc să lucreze pot apela la serviciile de secretariat. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 3 săli de conferință.
Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu, de un pat „Queen size” sau de un pat „King size”. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
O terasă însorită invită la zăbovit. În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață. La prânz și cină pot fi alese diverse mâncăruri à la carte.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Meniu masă pentru copii

Fructe

Restaurant

Bar

Snack bar

Meniuri cu diete speciale (la cerere)

Mic dejun în cameră

Fitness

Sesiuni de yoga

Sesiuni de fitness

Antrenor personal

Masaj

Serviciu de transfer

Transfer de la și/sau la aeroport

Serviciu de concierge

Birou de turism

Schimb valutar

Cameră de bagaje

Mobilier exterior

Terasă

Curăţătorie chimică

Serviciu de călcătorie

Spălătorie

Menaj zilnic

Presă pentru călcat pantaloni

Castroane pentru animale de companie

Zonă pentru fumători

Camere pentru nefumători

Camere de familie

Încălzire

Localizare

Politicile hotelului

Check-in

Check-in-ul începe la 15:00

Nu se impune oră limită de check-in

Check-out

Check-out înainte de 12:00

Check-out târziu în funcție de disponibilitate

Instrucțiuni speciale pentru check-in

Oaspeții trebuie să prezinte buletinul la check-in.

Animale de companie

La hotelul Sofitel Roma Villa Borghese accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Grupurile au o limită de 7 persoane

Hotelul Sofitel Roma Villa Borghese nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Sofitel Roma Villa Borghese

Ore de liniște

Hotelul Sofitel Roma Villa Borghese nu impune program de liniște

Limbi vorbite

Personalul hotelului Sofitel Roma Villa Borghese poate conversa în limbile Germană, Engleză, Spaniolă, Franceză, Italiană, Portugheză, Rusă

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.7

Foarte bun

din 501 evaluări

Curățenie

9.1

Personal

9.1

Valoare

7.9

Confort

9.3

Locație

8.9

Servicii

8.8

Mic dejun

9.2

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?