Sliema Marina Hotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 3567 evaluări

7.4

Descriere hotel

Acest hotel se află la Sliema, la câteva secunde de plajă.
Hotelul oferă 78 de camere pe 8 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare și un spațiu cu televizor. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă și un coafor.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor cu canale prin cablu și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.
Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa.
Hotelul dispune de un restaurant și de o cafenea. Se oferă spre rezervare demipensiune. Se oferă micul dejun, prânzul și cina.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, JCB și MasterCard.