Riva

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Riva

Acest hotel este amplasat la doar 300 de m de centrul localității Petrovac.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit). Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).
Un aparat de aer condiționat, un sistem de încălzire și un ventilator creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „Queen size” sau un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. În plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. Se găsesc de asemenea și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. În plus, clienții se bucură în băi de articole de cosmetică și o varietate de prosoape. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători și camere pentru fumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu hidroterapie.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. În afară de meniul fix, unitatea de cazare oferă și prânz și cină à la carte. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, AMEXCO și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Casino

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance