Alves Rural

Descriere hotel

Situat într-o zonă rurală liniștită, acest hotel de business este perfect atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii și se află la cca 7 km distanță de centrul turistic al localității Braga. După aproximativ 30 de km se poate ajunge la aeroportul Porto (OPO).
Într-o clădire principală cu 2 etaje și 5 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 10 camere și 9 camere duble. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există de asemenea și magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Bicicliștii au la dispoziție atât locuri de parcare pentru biciclete cât și un serviciu de închiriere. Pentru asistență în comunicare și afaceri, centrul de afaceri oferă un fax.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Există un birou. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi (gratuit). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. Un uscător de păr și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, tenis, o sală de fitness, biliard, un spa, terapii prin masaj și drumeție.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant pentru nefumători, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare vegetariene și meniuri pentru copii.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.