Enotel Santo Da Serra

Descriere hotel

Perfect pentru cei ce știu să aprecieze atmosfera autentică și șarmul individual al locului de cazare, acest hotel de charme se află la câteva minute de mers pe jos din centrul localității Santo António da Serra. Cele mai apropiate baruri, restaurante și magazine se află la cca 1 km, în 100 de m turiștii pot ajunge la mijloacele locale de transport în comun. Până la aeroportul Funchal (FNC) sunt aproximativ 9 km.
În cele două clădiri cu 2 etaje, clienții au la dispoziție 68 de camere duble. Recepția din zona de primire este disponibilă la orice oră și oferă flexibilitate în ce privește serviciile de check-in/check-out. Printre facilitățile hotelului se numără o garderobă, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire și un serviciu de spălătorie. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Camerele locului de cazare dispun de aparat de aer condiționat și sistem de încălzire. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Unitatea de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, partide de golf și călărie. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum iahting, catamaran, snorkelling și scufundări subacvatice. Hotelul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness și un joc de darts, iar contra cost tenis de masă și biliard. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam și terapii prin masaj.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune înalte pentru copii. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic se organizează un bufet divers la mic dejun, la prânz și cină poate fi comandat un meniu fix. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.