Cazare în Sfantu Gheorghe

Hoteluri populare pentru cazare în Sfantu Gheorghe

Ofertă cazare în la Isabella Boutique Hotel

Ofertă cazare în în Sfantu Gheorghe România

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 161 evaluări

9.8

Situat în Sfântu-Gheorghe, Isabella Boutique Hotel are un bar și o terasă. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără room service și un lounge comun, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Hotelul are camere de familie. Hotelul va pune la dispoziție oaspeților camere cu aer condiționat, birou, ceainic, frigider, cutie de valori, TV cu ecran plat și baie privată cu cadă. La Isabella Boutique Hotel, fiecare cameră este dotată cu lenjerie de pat și prosoape. Unitatea de cazare oferă un mic dejun continental sau tip bufet.

Ofertă cazare în la B The Hotel

Ofertă cazare în în Sfantu Gheorghe România

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 282 evaluări

9.9

Situat în Sfântu-Gheorghe, la 19 km de Biserica Fortificată Prejmer, B THE HOTEL pune la dispoziție cazare, un restaurant, parcare privată gratuită, un bar și o terasă. Acest hotel de 4 stele furnizează servicii de concierge și un depozit de bagaje. La cazare, oaspeții au la dispoziție recepție cu program nonstop, acces gratuit la internet WiFi, room service și serviciu de transfer de la/la aeroport. Camerele hotelului au aer condiționat, birou, seif, TV cu ecran plat și baie privată cu duș. Unele camere au chicinetă cu plită. De asemenea, camerele de la B THE HOTEL au lenjerie de pat și prosoape. La cazare este disponibil un mic dejun tip bufet în fiecare dimineață. Biserica Fortificată Hărman se află la 22 km de B THE HOTEL, iar Piața Sfatului este la 35 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Bacău, situat la 159 km de hotel.

Ofertă cazare în la Pensiunea Elenis

Ofertă cazare în în Sfantu Gheorghe România

Pensiunea Elenis este localizata la intrarea principala in orasul Sfantu Gheorghe dinspre Brasov. oferind o atmosfera business-class si amenajari moderne, pensiunea este excelenta pentru o calatorie de afaceri sau un sejur de relaxare. Muzeul National Secuiesc si Parcul Elisabeta se afla la o distanta de 3 km fata de pensiune, iar Gara Sfantu Gheorghe este la 1,6 km fata de pensiune. Clasificata la categoria de 3 stele, Pensiunea Elenis ofera 25 de locuri de cazare in camere duble matrimoniale sau twin. Camerele sunt moderne si dotate cu baie proprie, aer conditionat, TV LCD, mini-bar. Camerele luxury sunt dotate si cu jacuzzi. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Restaurantul pensiunii serveste un meniu a la carte cu preparate traditionale specifice zonei, precum si preparate clasice din bucataria romaneasca. Sala de evenimente Hermitage are o capacitate de 170 de locuri si sta la dispozitia turistilor pentru organizare de evenimente festive sau teambuilding-uri....