Hansar Bangkok

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.6

Foarte bun

din 426 evaluări

Curățenie

9

Personal

9.2

Valoare

8.6

Confort

9

Mai mult

Prezentare generală

Hansar Bangkok

Hotelul de business se potrivește perfect pentru cei care sunt atenți la protejarea mediului înconjurător și se află imediat în centrul Bangkokului. Turiștii pot ajunge la cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături în aproximativ 1 km.
Hostelul oferă 94 de suite și 94 de cameră single ce se află atât într-o clădire principlă cu 18-etaje cât și în o clădire auxiliară cu 19 etaje. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).
În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. De asemenea, o chicinetă cu un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai sunt disponibile în mod standard. De asemenea, există și o mașină de spălat și un set de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, un DVD player și WiFi (gratuit). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Hostelul oferă camere de familie și 47 de camere de nefumători.
Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Unitatea de cazare le propune partide de golf celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Oferta de activități sportive și pentru timpul liber include aerobic precum și o sală de fitness și yoga cu plată. Hostelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa și un salon de înfrumusețare, și, contra unei taxe suplimentare - o saună și terapii prin masaj. O discotecă și un club de noapte completează oferta.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. La mic dejun clienții se servesc de la bufetul bogat. Diverse mâncăruri à la carte pot fi alese la prânz și cină. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Fructe

Restaurant

Bar

Facilități spa

Cameră de aburi

Fitness

Sesiuni de fitness

Antrenor personal

Saună

Masaj

Serviciu de transfer

Serviciu de concierge

Cameră de bagaje

Curăţătorie chimică

Serviciu de călcătorie

Spălătorie

Menaj zilnic

Zonă pentru fumători

Camere pentru nefumători

Localizare

Politicile hotelului

Check-in

Check-in-ul începe la 15:00

Nu se impune oră limită de check-in

Check-out

Check-out înainte de 12:00

Check-out târziu în funcție de disponibilitate

Instrucțiuni speciale pentru check-in

Oaspeții trebuie să prezinte buletinul la check-in.

Animale de companie

La hotelul Hansar Bangkok accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Hansar Bangkok nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hansar Bangkok

Ore de liniște

Hotelul Hansar Bangkok nu impune program de liniște

Limbi vorbite

Personalul hotelului Hansar Bangkok poate conversa în limbile Engleză, Franceză, Japoneză, Birmaneză, Thailandeză

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.6

Foarte bun

din 426 evaluări

Curățenie

9

Personal

9.2

Valoare

8.6

Confort

9

Locație

9

Servicii

8.6

Mic dejun

8

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?