Vacanţe în Baracoa

Hoteluri populare pentru o vacanță în Baracoa

Ofertă vacanţă la Hotel Baracoa

Ofertă vacanţă în Baracoa Cuba

Ofertă vacanţă la Hotel Porto Santo

Ofertă vacanţă în Baracoa Cuba

Acest hotel este amplasat la cam 3 km de centrul localității Baracoa. Oferta de diverse facilități și servicii a hotelului face posibil ca turiștii și oamenii de afaceri să poată petrece aici un sejur plăcut. Există de asemenea și magazine. În camere există un aparat de aer condiționat. Toate camerele au un telefon și canale prin satelit. În băi există un duș. Pe timpul șederii, oferta de sporturi și de petrecere a timpului liber aduce distracție pentru clienți. Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Clienții sunt răsfățați cu mâncăruri în restaurantul à la carte. Locul de cazare oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Ofertă vacanţă la Villa Maguana

Ofertă vacanţă în Baracoa Cuba

Ofertă vacanţă la Hostal La Rusa

Ofertă vacanţă în Baracoa Cuba

Acest hotel este în Baracoa. O ofertă de facilități și servicii face din hotelul punctul de plecare pentru afaceri și odihnă. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. În camere există un aparat de aer condiționat. Toate camerele au un minibar. Echiparea este completată de un telefon, un televizor, un radio și WiFi (gratuit). Băile dispun de un duș și de o cadă. Datorită unui mic dejun bogat, clienții își încep ziua întremați și într-o dispoziție bună.

Ofertă vacanţă la Hostal La Habanera

Ofertă vacanţă în Baracoa Cuba

Acest hostel le urează bun venit clienților în Baracoa. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. În spațiile comune clienții au la dispoziție internet. Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. De asemenea, există un minibar și un seif contra cost. Accesul la internet, telefonul, televizorul și radioul oferă un concediu confortabil. Un duș și o cadă se găsesc în interiorul băilor. Un restaurant stă la dispoziție. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină.