Vacanţe în Bayamo

Hoteluri populare pentru o vacanță în Bayamo

Ofertă vacanţă la Villa Bayamo

Ofertă vacanţă în Bayamo Cuba

Acest hotel este în Bayamo. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Pentru o ședere confortabilă și relaxantă, hotelul dispune de o sală de conferințe. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Camerele au un pat dublu. Toate camerele au acces la internet și un telefon. Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar.

Ofertă vacanţă la Hotel Telegrafo

Ofertă vacanţă în Bayamo Cuba

Ofertă vacanţă la Hotel E Royalton

Ofertă vacanţă în Bayamo Cuba

Acest hotel este amplasat în centrul localității Bayamo. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Obiectele de valoare pot fi păstrate în siguranță în seiful hotelului. În spațiile comune se poate naviga (contra cost) pe internet. În camere există un aparat de aer condiționat. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Un telefon, un televizor și WiFi creează confort optim. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. O terasă însorită invită la zăbovit. Zona cu restaurante cuprinde un restaurant și un bar. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege între demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun continental, prânzul și cina îmbie cu o ofertă diversificată de bucate.

Ofertă vacanţă la Hotel Sierra Maestra

Ofertă vacanţă în Bayamo Cuba

Acest hotel este amplasat chiar în centrul localității Bayamo. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Oferta include o sală de jocuri. Există de asemenea și magazine. În camere există un aparat de aer condiționat. Clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare într-un seif. Acces la internet, un telefon și un televizor creează confort optim. Un duș și o cadă se găsesc în interiorul băilor. Hotelul oferă o serie de posibilități de a face sport și de petrecere a timpului liber. Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Programul de divertisment cuprinde o discotecă și un club de noapte. Zona cu restaurante cuprinde un restaurant și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun și un meniu de seară garantează savori culinare zilnic. La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.