Vacanţe în Almirida

Hoteluri populare in Almirida

Hotel Almyrida Village And Waterpark
Ofertă vacanţă în Almirida Grecia

Acest hotel este în Almyrida. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de îngrijire a bebelușilor și servicii de bonă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. În băi există un duș. Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și an...

Hotel Aloe Boutique & Suites
Ofertă vacanţă în Almirida Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 211 evaluări

9.0

Acest hotel le urează bun venit clienților în Almyrida. Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Room-service le stă la dispoziție clienților. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofe...

Hotel Aloe Boutique & Suites Adults Only 16+
Ofertă vacanţă în Almirida Grecia

Situat în Almirida, Aloe Boutique & Suites pune la dispoziţie o piscină sezonieră în aer liber şi WiFi gratuit. Orașul Chania se află la 22 km de Aloe Boutique & Suites, iar Rethymno este la 46 km.Acest hotel de 5 stele are un centru de fitness si un restaurant care serveşte preparate grecești şi europene. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat ,frigider, aparat de cafea, cadă sau duș. Camerele au baie privată cu articole de toaletă gratuite, iar unele sunt prevăzute cu terasă.

Hotel Almyrida Studios
Ofertă vacanţă în Almirida Grecia

Localizare: hotelul este situat in apropiere de plaja Almyrida Beach si la 30 km distanta de Aeroportul International Chania. Facilitati hotel: balcon, terasa, gradina, camere pentru nefumatori, receptie non-stop, aer conditionat, internet gratuit, piscina, plaja in apropiere, sezlonguri, umbrele de plaja, prosoape de plaja, restaurante si baruri, cafenea, room service, parcare in afara locatiei. Activitati incluse: eveniment cu transmisie live, karaoke, divertisment de seara, muzica/spectacol live. Facilitati contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, tur cu bicicleta, calarie, ciclism, drumetii, caiac, windsurfing, biliard, curs de gatit, spa si centru wellness, sali de conferinta si petreceri, babysitting.

Hotel Almyrida Beach
Ofertă vacanţă în Almirida Grecia

Localizare: hotelul este situat pe plaja si la 30 km distanta de Aeroportul International Chania. Facilitati hotel: balcon, terasa, gradina, camere pentru nefumatori, receptie non-stop, aer conditionat, internet gratuit, piscina, plaja in apropiere, sezlonguri, umbrele de plaja, prosoape de plaja, restaurante si baruri, cafenea, room service, parcare in afara locatiei. Activitati incluse: eveniment cu transmisie live, karaoke, divertisment de seara. Facilitati contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, tur cu bicicleta, calarie, ciclism, drumetii, caiac, windsurfing, billiard, curs de gatit, spa si centru wellness, sali de conferinta si petreceri, babysitting.

Hotel Almyrida Residence
Ofertă vacanţă în Almirida Grecia

Localizare: hotelul este situat la 30 m de plaja Almyrida Beach si la 10 km distanta de Aeroportul International Chania. Facilitati hotel: balcon, terasa, gradina, camere pentru nefumatori, receptie non-stop, aer conditionat, internet gratuit, 5 piscine, plaja in apropiere, sezlonguri, umbrele de plaja, prosoape de plaja, restaurante si baruri, cafenea, room service, parcare in afara locatiei. Activitati incluse: eveniment cu transmisie live, karaoke, divertisment de seara, muzica/spectacol live. Facilitati contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, tur cu bicicleta, calarie, ciclism, drumetii, caiac, windsurfing, biliard, curs de gatit, spa si centru wellness, sali de conferinta si petreceri, babysitting.

Hotel Almyrida Village&Aquapark
Ofertă vacanţă în Almirida Grecia

Plaja Kera se află la 2,2 km de Almyrida Village & Waterpark, iar plaja Kalives este la 2,6 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Chania, situat la 32 km de hotel. Almirida, Almyrida Village & Waterpark oferă cazare cu piscină sezonieră în aer liber, parcare privată gratuită, grădină și lounge comun. Hotelul are recepție deschisă nonstop, restaurant, parc acvatic și terasă. Oaspeții au la dispoziție un bar. Toate camerele hotelului au aer condiționat, dulap, TV cu ecran plat, baie privată, lenjerie de pat, prosoape și balcon cu vedere la piscină. Fiecare cameră are seif și WiFi gratuit, iar anumite camere oferă vedere la mare.

Hotel Blue Elephant Resort And Spa Hotel
Ofertă vacanţă în Almirida Grecia

<p><span style="color: #1f497d;">ONLY ADULTS! </span><span style="color: rgb(38, 38, 38);">Located in Almirida, 100 metres from Almirida Beach, Blue Elephant provides accommodation with a fitness centre, free private parking, a restaurant and a bar. This 4-star hotel offers a tour desk and luggage storage space. The hotel features a sauna, room service and free WiFi throughout the property.</span></p>

Hotel Almyrida Resort
Ofertă vacanţă în Almirida Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 295 evaluări

8.5

Acest complex de vacanță se află în Almyrida, chiar pe plajă. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea complexului. Printre alte servicii se găsesc un coafor și o spălătorie de tip self-service. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință. În camere există un aparat de aer condiționat. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe ba...

Hotel Almyrida Village And Water Park Hotel
Ofertă vacanţă în Almirida Grecia

Localizare: hotelul este situat in apropiere de plaja Almyrida Beach si la 10 km distanta de Aeroportul International Chania. Facilitati hotel: balcon, terasa, gradina, camere pentru nefumatori, receptie non-stop, aer conditionat, internet gratuit, piscina, plaja in apropiere, sezlonguri, umbrele de plaja, prosoape de plaja, restaurante si baruri, cafenea, room service, parcare in afara locatiei. Activitati incluse: eveniment cu transmisie live, karaoke, divertisment de seara, muzica/spectacol live. Facilitati contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, tur cu bicicleta, tur despre cultura locala, ciclism, drumetii, teren si echipament tenis, sali de conferinta si petreceri, babysitting.

Hotel Gianna Apartments
Ofertă vacanţă în Almirida Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 247 evaluări

9.7

Acest hotel își întâmpină clienții în Almyrida. Clienții pot petrece noaptea în 10 camere. În seiful hotelului se pot păstra lucrurile de valoare ale clienților. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Chicineta este echipată cu un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există canale prin satelit și WiFi (contra cost). Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi. În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Vis...

Hotel Pasithea
Ofertă vacanţă în Almirida Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 191 evaluări

9.6

Hotel Isadora Apartments
Ofertă vacanţă în Almirida Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 35 evaluări

9.0

Acest hotel este în Almyrida. Pentru o ședere confortabilă și relaxantă, hotelul cu aer condiționat dispune de o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Diverse comodități completează amenajarea standard a spațiilor de cazare confortabile. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă.

Hotel Elena Apartments Almirida
Ofertă vacanţă în Almirida Grecia

Acest aparthotel le urează bun venit clienților în Almyrida. Clienții pot să-și petreacă sejurul în ambianța plăcută a celor 7 camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un serviciu de transfer și o spălătorie de tip self-service. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea aparthotelului. Camerele locului de cazare dispun un aparat de aer condiționat. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. Există un birou. Datorită unui frigider, unui cuptor cu microunde, unui aparat pentru cafea/ceai și unui congelator, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există canale prin satelit și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Clien...

Hotel Emerald Hotel Apartments
Ofertă vacanţă în Almirida Grecia

Acest aparthotel se află în Armeni, Rethymno, cel mai apropiat aeroport este Chania (CHQ). Clienților le stau la dispoziție 11 camere. Aparthotelul cu aer condiționat oferă diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, o bibliotecă și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu. WiFi (gratuit) aduce mai mult confort. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie. Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale aparthotelului. Piscina exterioară cu z...

Hotel Panorama
Ofertă vacanţă în Almirida Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1139 evaluări

8.0

Acest hotel își întâmpină clienții în Almyrida. Oferta hotelului cuprinde facilități, servicii și comodități ce vor duce la o ședere odihnitoare. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție un serviciu de transfer, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Diverse comodități completează amenajarea standard a spațiilor de cazare confortabile. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa.

Hotel Almyrida Bay Hotel
Ofertă vacanţă în Almirida Grecia

<p>The Resort Almyrida Bay is located in the olive groves and about 400 meters from the sea. Almyrida is a lovely genuine summer destination with a fantastic beach and tavernas that are famous for their good food. The area is popular among the locals and remains unexploited compared to the rest of the island. With breathtaking views over the Souda-Bay it offers a calm and relaxing atmosphere far away from the busy life at home. Our large pool ensures that there is plenty of space to cool down and if you prefer swimming in the sea it is just a short walk away.115 comfortable rooms welcome you, most of them with an exceptional sea view and many with a balcony.From the hotel terrace, you can enjoy the breathtaking views of the Mediterranean Sea and the mountain surroundings. The calm and peaceful area is the perfect setting for a relaxed vacation, but for sport lovers, lots of activities and excursions are available.The hotel is ideal for families with our large children’s pool as well a...

Hotel Kera Villa
Ofertă vacanţă în Almirida Grecia

<p>Villa Kera is situated in the village of Kera which is approximately 2 km from the tourist resorts of kalyves and almyrida.</p>