Vacanţe în Ermones

Hoteluri populare pentru o vacanță în Ermones

Ofertă vacanţă la Atlantica Grand Mediterraneo Resort

Ofertă vacanţă în Ermones Grecia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 3137 evaluări

8.7

Acest resort are o ambianță perfectă pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți și se află în Ermones. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Resortul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un spațiu cu televizor, room-service, o sală de conferințe, o spălătorie de tip self-service, o zonă pentru fumători și un acoperiș tip terasă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost)....

Ofertă vacanţă la Atlantica Grand Mediterraneo Resort& Spa (Adults Only)

Hotel Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa 5* reprezinta o locatie turistica dedicata strict adultilor, respectiv persoanelor peste 16 ani, oferind servicii de lux intr-un cadru unic, amplasarea fiind favorizata de prezenta marii din apropiere.