Vacanţe în Fodele

Hoteluri populare pentru o vacanță în Fodele

Ofertă vacanţă la Fodele Beach Resort

Ofertă vacanţă în Fodele Grecia

Localizare: hotelul este situat la 150 m de plaja Fodele Beach si la 22 km distanta de Aeroportul International Heraklion. Facilitati hotel: balcon, terasa, gradina, camere pentru nefumatori, receptie non-stop, aer conditionat, internet gratuit, 2 piscine, plaja in apropiere, sezlonguri, umbrele de plaja, prosoape de plaja, restaurante si baruri in apropiere, cafenea, parcare. Acitivitati incluse: seri cu cina tematica, club pentru copii, tenis de masa, camera de jocuri, darts, aerobic, karaoke, divertisment, animatori, bingo. Facilitati contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si spalatorie, spa si centru wellness, echipament de tenis, billiard, calarie, facilitati sporturi nautice, teren de tenis, sali de conferinta si petreceri, babysitting.

Ofertă vacanţă la Fodele Beach & Water Park

Ofertă vacanţă în Fodele Grecia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1647 evaluări

8.9

Fodele Beach & Water Park este un resort de 5* ce vine in intampinarea oaspetilor sai cu o arhitectura renascentista de exceptie, cu gradini luxuriante si facilitati numeroase pentru petrecerea timpului liber. Este situat la 25 km vest de Heraklion si la cativa pasi de faimoasa plaja a zonei Fodele.