Vacanţe în Pefkari

Hoteluri populare in Pefkari

Hotel Akti - Thassos
Ofertă vacanţă în Pefkari Grecia

Acest hotel are 28 de camere, care au toate aer condiționat, frigider și un televizor. Fiecare cameră are o baie privată cu un duș și toaletă. Parcarea este, de asemenea, disponibil lângă hotel. La doar câțiva pași în fața hotelului, care se învecinează cu plaja de Pefkari, există o grădină frumoasă, cu scaune și mese, oferind un loc liniștit pentru a vă relaxa și bucura de vedere.

Hotel The Elegant Apartments
Ofertă vacanţă în Pefkari Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 16 evaluări

9.8

Hotel Feggari Studios
Ofertă vacanţă în Pefkari Grecia

Acest hotel se află în Pefkari, în apropiere de o plajă. Hotelul oferă diverse facilități ce fac șederea de aici confortabilă. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Toate camerele au o chicinetă, acces la internet și canale prin satelit. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Atât hotelul cât și alți ofertanți pun la dispoziție oferte de sport și de petrecere a timpului liber. În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Pe terasă clienții pot folosi șezlonguri și umbrele de soare. Un bar stă la dispoziție. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață.

Hotel Thassos
Ofertă vacanţă în Pefkari Grecia

Acest hotel se află în Pefkari, chiar pe plajă. Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Hotelul cu aer condiționat dispune de o cameră de bagaje, de un spațiu cu televizor, de un fax și de un detector de fum. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Camerele dispun de un televizor, un seif și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Hotelul oferă cam...

Hotel Pefkari Beach Studios Albatross
Ofertă vacanţă în Pefkari Grecia

Pefkari Studios Albatros este situat pe o plajă frumoasă, cu acces facil la autostrada. Acesta dispune de 7 camere care sunt recent renovate și oferă toate facilitățile pe care le-ar putea cere cineva. Pe plaja se găseste barul de pe plajă și Sporturile& Jocurile Albatross, situat la câțiva pași, care oferă tot felul de jocuri de apă disponibile.

Hotel Moonbeam Hotel
Ofertă vacanţă în Pefkari Grecia

Test