Vacanţe în Pelekas

Hoteluri populare in Pelekas

Hotel Pelekas Monastery
Ofertă vacanţă în Pelekas Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 3132 evaluări

7.9

Resortul pentru turiști de la plajă și familii se află chiar pe malul mării, în afara localității Pelekas, într-o zonă liniștită, clienții ajung în centrul localității după aproximativ 1,5 km. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienții resortului primesc o băutură de bun venit. O cameră de bagaje, un schimb valutar și un bancomat se numără printre facilitățile complexului de vacanță. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. În plus există un loc de joacă pentru cei mici. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea resortului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de apel de trezire...

Hotel Domes Of Corfu
Ofertă vacanţă în Pelekas Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 718 evaluări

8.2

Acest resort, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în Glyfada, chiar pe malul mării. Resortul a fost renovat în 2021. În acest resort cu un lift și o recepție sunt 236 de camere. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un schimb valutar. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket și un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale resortului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room-service și un serviciu de spălătorie. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor apre...

Hotel Domes Of Corfu Autograph Collection
Ofertă vacanţă în Pelekas Grecia

Test

Hotel Akis Apartments
Ofertă vacanţă în Pelekas Grecia

Acest hotel se află în Pelekas, chiar pe plajă. Clienților hotelului le stau la dispoziție un serviciu de închiriat mașini și asistență medicală. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Spațiile confortabile de cazare ale locului de cazare contribuie la o ședere plăcută. În camere există un sistem de încălzire. WiFi (gratuit) le stă de asemenea la dispoziție clienților. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie. O terasă însorită invită la zăbovit. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.