Vacanţe în Perigialion

Hoteluri populare in Perigialion

Hotel Nostos Hotel
Ofertă vacanţă în Perigialion Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 244 evaluări

8.9

Hotel Tropicana Inn
Ofertă vacanţă în Perigialion Grecia

Localizare: Hotelul Tropicana Inn 3* este situat în satul Perigiali, la doar 1 km de plaja din stațiunea turistică Nidri. In fața hotelului, vizavi de stradă, este amenajată o plajă publică, la 20 metri distanță de hotel. Facilități hotel: Hotelul Tropicana Inn pune la dispoziția turiștilor un salon pentru micul dejun, piscină exterioară, bar la piscină, terasă. În spațiile publice este disponibil internet Wi-Fi gratuit. Facilități camere: Camerele dispun de facilități precum baie proprie, aer condiționat (contra cost, 35 euro/ săptămână), televizor LCD, internet Wi-Fi (gratuit), telefon, frigider (gratuit), seif (contra cost, 7 euro/săptămână), balcon/terasă.

Hotel Nostos Hotel - Lefkada
Ofertă vacanţă în Perigialion Grecia

Hotelul Nostos functioneaza din anul 1988, este de categorie C, o afacere de familie, construit intr-un stil tradițional. Acesta se află la 100 de metri de cea mai apropiată plajă și are vedere spre Prigiponisia. Dacă preferați să va petreceti vacanța în locații pitorești și zone liniștite, atunci, hotelul Nostos este ceea ce cautati.

Hotel Arion Studios
Ofertă vacanţă în Perigialion Grecia

Test

Hotel Tropicana Hotel
Ofertă vacanţă în Perigialion Grecia

Test