Vacanţe în Symi

Hoteluri populare pentru o vacanță în Symi

Ofertă vacanţă la Nireus Hotel

Ofertă vacanţă în Symi Grecia

Acest hotel se află în Ano Symi, în apropiere de o plajă. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Hotelul oferă un spațiu cu televizor. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune. Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Toate camerele au un frigider, un telefon, un televizor și un seif. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. O terasă însorită invită la zăbovit. Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un bufet bogat la micul dejun și un meniu de seară. La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Ofertă vacanţă la Grace Hotel & Studios

Ofertă vacanţă în Symi Grecia

Acest hotel este în Ano Symi. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru comunicare sau pentru desfășurarea activităților de afaceri se poate pune la dispoziție un fax. Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările de bază ale camerei cuprind WiFi (gratuit). Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători....

Ofertă vacanţă la Kokona

Ofertă vacanţă în Symi Grecia

Acest hotel este amplasat chiar în inima localității Ano Symi. Hotelul le oferă clienților săi o ofertă de facilități și prestații care le înfrumusețează sejurul. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. În camere există un aparat de aer condiționat. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele dispun de un frigider, un telefon și canale prin satelit. În băi există un duș. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. O sală pentru micul dejun stă la dispoziție. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Ofertă vacanţă la Opera House Hotel

Ofertă vacanţă în Symi Grecia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 285 evaluări

8.9

Acest hotel se află în Ano Symi, la aproximativ 500 de m de plaja cu nisip. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de închiriat mașini și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru comunicare sau pentru desfășurarea activităților de afaceri se poate pune la dispoziție un fax. În camere există un aparat de aer condiționat. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Mobilierul camerelor cuprinde o chicinetă, un frigider, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un usc...

Ofertă vacanţă la Captain's Suites

Ofertă vacanţă în Symi Grecia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 210 evaluări

8.9

Acest aparthotel este în Ano Symi. Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Clienților aparthotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, o bibliotecă, un serviciu de transfer și o spălătorie de tip self-service. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Spațiile confortabile de cazare ale locului de cazare contribuie la o ședere plăcută. De asemenea, pot fi utilizate șezlongurile de pe terasă. Un restaurant stă la dispoziție. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Ofertă vacanţă la Marikas Deluxe Rooms

Ofertă vacanţă în Symi Grecia

Complexul de apartamente se află în Ano Symi, chiar pe plajă. Complexul de apartamente cu aer condiționat dispune de un seif, de un serviciu de închiriat mașini, de un detector de fum și de o zonă pentru fumători. În spațiile comune clienții au la dispoziție internet. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea complexului. Diversele facilități din spațiile de cazare confortabile creează o atmosferă destinsă la locul de cazare. Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. WiFi (gratuit) le stă de asemenea la dispoziție clienților. Complexul oferă camere de nefumători. O terasă însorită invită la zăbovit.