Vacanţe în Shah Alam

Hoteluri populare pentru o vacanță în Shah Alam

Ofertă vacanţă la Mercure Kuala Lumpur Glenmarie

Ofertă vacanţă în Shah Alam Malaezia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1467 evaluări

8.3

Acest hotel este în Shah Alam. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – 5 săli de conferință și un centru de afaceri. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Spațiile confortabile de cazare ale unității de cazare contribuie la o ședere plăcută. Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate. Un restaurant stă la dispoziție. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Ofertă vacanţă la Concorde Hotel Shah Alam

Ofertă vacanţă în Shah Alam Malaezia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 2533 evaluări

8.1

Hotelul urban oferă condiții ideale pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri și se află lângă o stradă principală, în centrul localității Shah Alam. Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 16 nivele cu un lift și 380 de camere. Recepția este deschisă la orice oră. Printre facilitățile unității de cazare se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, room serv...

Ofertă vacanţă la Glenmarie Hotel And Golf Resort

Ofertă vacanţă în Shah Alam Malaezia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 2731 evaluări

7.9

Hotelul urban se potrivește perfect pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri și se află în Shah Alam. Hotelul oferă 36 de suite, 91 de camere single și 137 de camere duble pe 5 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este dispon...