Vacanţe în Ariany

Hoteluri populare pentru o vacanță în Ariany

Ofertă vacanţă la Hotel Ynaira

Ofertă vacanţă în Ariany Spania

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 922 evaluări

9.7

Acest hotel se află în Ariany, la aproximativ 19 km de plajă. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Clienții unității de cazare sunt invitați să se relaxeze în grădină. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete, de asemenea, sunt dispon...

Ofertă vacanţă la Agroturismo S'hort Des Convent

Ofertă vacanţă în Ariany Spania

Acest hotel este în Ariany. Hotelul le oferă clienților săi o ofertă de facilități și prestații care le înfrumusețează sejurul. Oferta include o spălătorie de tip self-service. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. În unitatea de cazare sunt disponibile spații de cazare confortabile cu o serie de facilități. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Un restaurant stă la dispoziție.