Vacanţe în Cala Blava

Hoteluri populare pentru o vacanță în Cala Blava

Ofertă vacanţă la Cap Rocat

Ofertă vacanţă în Cala Blava Spania

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 668 evaluări

9.3

Hotelul de charme își întâmpină turiștii în Cala Blava și oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută, în special pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți. Resortul a fost construit în anul 1904. Clienților le stau la dispoziție 22 de suite și 2 camere duble. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale resortului se numără o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parca...

Ofertă vacanţă la Best Delta

Ofertă vacanţă în Cala Blava Spania

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 1704 evaluări

7.4

Fiind amplasat intr-o zona plina de verdeata, inconjurat de gradini si terase, hotelul Best Delta este situat langa terenul de golf Maioris si la 10 minute de mers cu masina de orasul S'Arenal si de plaja sa. Aeroportul Palma se afla la 15 minute distanta, iar centrul orasului Palma la 25 de minute.