Vacanţe în Santiago de la Ribera

Hoteluri populare pentru o vacanță în Santiago de la Ribera

Ofertă vacanţă la Hotel Trabuco

Ofertă vacanţă în Santiago de la Ribera Spania

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 1170 evaluări

7.3

Acest hotel se află în Murcia, nu departe de o plajă. În acest hotel cu un lift și o recepție clienților le stau la dispoziție 33 de camere. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Oferta include un serviciu de spălătorie. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax. Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asem...

Ofertă vacanţă la Mar Menor

Ofertă vacanţă în Santiago de la Ribera Spania

Acest hotel le urează bun venit clienților în Santiago de la Ribera. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de transfer și un fax. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Hotelul oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost). Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Dotările de bază ale camerei cuprind WiFi (gratuit). În băi se găsește un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători. Clienții pot profita de vremea bună pe te...

Ofertă vacanţă la Hotel Ribera

Ofertă vacanţă în Santiago de la Ribera Spania

Acest hotel se află în Santiago de la Ribera, chiar pe plajă. Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor și room-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. În camere există un sistem de încălzire. WiFi (gratuit) aduce mai mult confort. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Un bar stă la dispoziție. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate.

Ofertă vacanţă la Hotel El Marino

Ofertă vacanţă în Santiago de la Ribera Spania

Acest hotel se află în Santiago de la Ribera, chiar pe plajă. O serie de facilități și prestații înfrumusețează șederea clienților în acest hotel. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Oferta include un detector de fum. În spațiile comune poate fi folosită conexiunea la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Spațiile confortabile de cazare ale locului de cazare contribuie la o ședere plăcută. În camere există un sistem de încălzire. WiFi (gratuit) le stă de asemenea la dispoziție clienților. Hotelul oferă camere de nefumători. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă.