Vacanţe în Telde

Hoteluri populare in Telde

Hotel Cortijo De San Ignacio Golf
Ofertă vacanţă în Telde Spania

Construit în anul 1700, hotelul golf impresionează prin ambianța istorică și se află la cca 3 km distanță de centru și de obiectivele turistice ale localității Telde. Clienților le stau la dispoziție 2 camere single și 16 camere duble. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Servicii ca o cameră de bagaje și un seif contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de transfer, un servici...

Hotel Cortijo San Ignacio Hotel Rural
Ofertă vacanţă în Telde Spania

Construit în anul 1700, hotelul golf impresionează prin ambianța istorică și se află la cca 3 km distanță de centru și de obiectivele turistice ale localității Telde. Clienților le stau la dispoziție 2 camere single și 16 camere duble. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Servicii ca o cameră de bagaje și un seif contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, un serviciu de...

Hotel Holidays Flat Finca Oasis
Ofertă vacanţă în Telde Spania

Locul de cazare se află la cam 7 km de plaja cu nisip, într-o zonă centrală la Telde. Prin oferta sa cu diverse facilități și servicii, locul de cazare le dă clienților posibilitatea de a petrece un sejur plăcut și confortabil. Oferta include un serviciu de spălătorie. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune. Diverse comodități completează amenajarea standard a spațiilor de cazare confortabile. Camerele dispun de acces la internet și un telefon. Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf și un spa.

Hotel La Marine Luxury Apartments
Ofertă vacanţă în Telde Spania

Locul de cazare este în Telde. Locul de cazare le oferă clienților săi o ofertă de facilități și prestații care le înfrumusețează sejurul. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. La locul de cazare sunt disponibile spații de cazare confortabile cu o serie de facilități. Mobilierul camerelor cuprinde acces la internet și un telefon.

Hotel Finca Hoya Del Pozo
Ofertă vacanţă în Telde Spania

Acest hotel se află în Telde, chiar pe plajă. Clienților hotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, o sală de jocuri, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe, un detector de fum și o zonă pentru fumători. În spațiile comune poate fi folosită conexiunea la internet. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Diversele facilități din spațiile de cazare confortabile creează o atmosferă destinsă la hotel. Dotările de bază ale camerei cuprind WiFi (gratuit). Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători. Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. O terasă însorită invită la zăbovit. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu pescuit și windsurfing.

Hotel El Baladero Apartamentos
Ofertă vacanţă în Telde Spania
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 1 evaluare

10.0