Harborside Resort - The Cove Atlantis

Descriere hotel

Hotelul la plajă oferă un mediu ideal atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii și se află nu departe de centrul insulei Paradisului. La aeroportul Nassau - International (NAS) se poate ajunge în cam 16 km.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 22 nivele cu un lift și 600 de camere de nefumători. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 2 săli de conferință.
Camerele sunt amenajate cu o sufragerie, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat „King size” sau de o canapea. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, o combină muzicală, un CD player, un DVD player și WiFi (gratuit). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie și camere pentru fumători.
Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții vor trăi un adevărat sentiment de vacanță în complexul cu piscine exterioare, cu zonă amenajată pentru copii și 20 piscine. În zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj (contra cost), un tobogan de apă și un bar. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Unitatea de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu volei de plajă, volei și baschet, precum și cu plată - tenis și partide de golf. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca windsurfing, snorkelling, aerobic în apă și aqua-fitness, iar contra cost schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, plimbări cu banana, iahting, catamaran și scufundări subacvatice. Locul de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. tenis de masă și yoga, iar contra cost o sală de fitness și aerobic. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, un salon de înfrumusețare și hidroterapie, și, contra unei taxe suplimentare - o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o discotecă, un cazinou și un club de noapte.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate delicioase în cele 2 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare demipensiune. La mic dejun și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. Diverse mâncăruri à la carte pot fi alese la prânz și cină. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.