Harborside Resort - The Royal At Atlantis

Descriere hotel

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în centrul insulei Paradisului, în apropiere de mare. La aeroportul Nassau - International (NAS) se poate ajunge în 15 km.
Clienții au la dispoziție 1201 camere de nefumători într-o clădire principală cu 24 etaje și o clădire auxiliară. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Satul de vacanță are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu, de un pat „Queen size” sau de un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții vor trăi un adevărat sentiment de vacanță în complexul cu piscine exterioare, cu zonă amenajată pentru copii și 20 piscine. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj (contra cost) – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. Complexul oferă prin volei de plajă, volei și baschet și prin tenis și partide de golf cu plată mai multe posibilități de a face sport în aer liber. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca windsurfing și aqua-fitness, iar contra cost schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, plimbări cu banana, iahting, catamaran și scufundări subacvatice. Locul de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. tenis de masă și yoga, iar contra cost o sală de fitness, gimnastică și aerobic. Satul de vacanță propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, un salon de înfrumusețare și hidroterapie, și, contra unei taxe suplimentare - o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o discotecă, un cazinou și un club de noapte.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate delicioase în cele 18 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare demipensiune. La mic dejun și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. Diverse mâncăruri à la carte pot fi alese la prânz și cină. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. Stau la dispoziție băuturi nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.