Comfort Suites Paradise Island

Descriere hotel

Clubul-resort se află pe insula Paradisului, cel mai apropiat aeroport este Nassau - International (NAS).
Hotelul oferă 229 de Suite Junior pe 3 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, în așa fel încât turiștii pot apela în mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj și o parcare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Aparatul de aer condiționat și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu, un pat „King size” sau o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, un ceas deșteptător și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Unele dintre camere amenajate pentru scaun cu rotile dispun de baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă 223 de camere de nefumători și camere pentru fumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Printre activitățile de petrecere a timpului liber la locul de cazare se numără tenis, partide de golf, pescuit, snorkelling și un solariu, iar alți ofertanți mai propun o sală de fitness și gimnastică. Un cazinou oferă distracție și divertisment.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant cu aer condiționat, o sală de mese, o sală pentru micul dejun și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Zilnic sunt servite la prânz un mic dejun continental și mâncăruri din meniu.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.