Aktinia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.7

Foarte bun

din 49 evaluări

Prezentare generală

Aktinia

Acest hotel se află chiar în centrul stațiunii Sunny Beach, pe o stradă principală, la câțiva metri de plaja cu nisip.
Hotelul a fost renovat în anul 2018. În cele 4 apartamente, cele 24 de garsoniere și cele 70 de camere duble clienții se vor bucura de o ședere plăcută. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Hotelul cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif, un schimb valutar, servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și un centru de afaceri. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Pe lângă un supermarket și un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine.
În camere există o sufragerie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Există un birou. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Unitatea de cazare oferă o serie de posibilități de a face sport și de petrecere a timpului liber. Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Un joc de darts în interior îi păstrează în formă pe clienții locului de cazare. Copiii se vor distra cu siguranță foarte mult dansând la minidiscotecă.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o sală de mese și un lobby bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numără diverse oferte, ca de exemplu o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Swimming pool

24-hours front desk

Schimb valutar

Safety deposit box

Club pentru copii

Spălătorie

Shops on site

Camere pentru nefumători

Air conditioning

Free Wi-Fi

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Aktinia accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Aktinia nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Aktinia

Ore de liniște

Hotelul Aktinia nu impune program de liniște

Hoteluri similare

Hotel Karlovo
Sunny Beach Bulgaria
Hotel Nobel
Sunny Beach Bulgaria
Hotel Helena Park
Sunny Beach Bulgaria
Hotel Ihot@L
Sunny Beach Bulgaria
Hotel Hvd Club Bor
Sunny Beach Bulgaria

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?