Hotel Kuban

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

7.8

Bun

din 334 evaluări

Prezentare generală

Hotel Kuban

Hotelul la plajă se află în centrul stațiunii Sunny Beach, direct pe o arteră principală, la doar 150 de m de plaja cu nisip, pentru turiști de la plajă reprezintă un punct ideal de pornire pentru a descoperi orașul. Diverse baruri, restaurante, magazine și cluburi de noapte se află direct în fața ușii, în plus există conexiune la mijloacele locale de transport în comun. Până la cel mai apropiat aeroport, Bourgas (BOJ), sunt aproximativ 25 de km, Varna (VAR) se află la o distanță de în jur de 150 de km.
Resortul oferă 33 de apartamente, 17 camere single și 204 camere duble pe 20 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție un seif, un schimb valutar, un bancomat, servicii de bonă, asistență medicală, room-service și un serviciu de spălătorie. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. În plus există un loc de joacă pentru cei mici. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului de vacanță.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Resortul oferă 254 de camere de nefumători.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. tenis de masă și biliard, iar contra cost o sală de fitness și un joc de darts. Resortul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Echipa de animatori a complexului propune programe de divertisment pentru copii și adulți.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune înalte pentru copii. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Clienții all inclusive sunt așteptați de oferte speciale - atât gustări cât și o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet bogat la micul dejun, un prânz à la carte și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Tobogan cu apă

Swimming pool

Secured parking

Parking garage

Bikes available

24-hours front desk

Schimb valutar

Safety deposit box

Games room

Children's playground

Spălătorie

Shops on site

Pets allowed

Camere pentru nefumători

Lift

Air conditioning

Free Wi-Fi

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Hotel Kuban accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Hotel Kuban nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hotel Kuban

Ore de liniște

Hotelul Hotel Kuban nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?