Yavor Palace Hotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

6.3

Bun

din 106 evaluări

Prezentare generală

Yavor Palace Hotel

Pentru turiști de la plajă, hotelul este un bun punct de plecare pentru a descoperi mai îndeaproape Sunny Beach: locul de cazare se află în centru, la cca 200 de m de plaja cu nisip, cu diverse posibilități de petrecere a timpului liber în zonă. Imediat în fața ușii se află baruri, restaurante, locuri de făcut cumpărături și cluburi de noapte, precum și mijloace de transport public. Cel mai apropiat aeroport este Bourgas (BOJ), și se află la cca 30 de km, la aeroportul Varna (VAR) se poate ajunge în aproximativ 100 de km.
Cele 7 Suite Junior, cele 10 suite și cele 182 de camere duble sunt împărțite pe 4 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, un schimb valutar, asistență medicală și un serviciu de spălătorie. Există de asemenea și magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de o canapea. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Unitatea de cazare oferă 199 de camere de nefumători.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. În ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, hotelul mai oferă, pe lângă o sală de fitness și terapii prin masaj, și o saună contra cost. Programul de divertisment cuprinde un miniclub și o discotecă.
Locul de cazare dispune de un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune înalte pentru copii. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege între pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Zilnic se organizează un bufet divers la mic dejun și cină, la prânz poate fi comandat un meniu fix.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Restaurant

Bar

24-hours front desk

Schimb valutar

Safety deposit box

Club de noapte/DJ

Club pentru copii

Children's playground

Spălătorie

Shops on site

Camere pentru nefumători

Lift

Air conditioning

Internet

Medical assistance

Theatre

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Yavor Palace Hotel accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Yavor Palace Hotel nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Yavor Palace Hotel

Ore de liniște

Hotelul Yavor Palace Hotel nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?