Hotel Continental Rijeka

Descriere hotel

Hotelul urban se află în centrul localității Rijeka, direct pe o stradă principală, la cam 2 km de plajă. Diverse baruri, restaurante, magazine și cluburi de noapte se află direct în fața ușii, în plus există conexiune la mijloacele locale de transport în comun.
Hotelul a fost edificat în anul 1888. Hotelul oferă 69 de camere, camere Junior Suite, 4 suite, 13 camere single și 51 de camere duble pe 4 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe, o sală de banchete și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Camerele au un pat dublu. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. Există un birou. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Umbrelele de soare de pe terasă stau de asemenea la dispoziția clienților.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și o cafenea. Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.