Remix Hotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.1

Foarte bun

din 6618 evaluări

Prezentare generală

Remix Hotel

Hotelul urban se află direct în inima Parisului.
Aparthotelul oferă 72 de camere și dispune de lift. Personal ce vorbește mai multe limbi le stă la dispoziție clienților pentru orice fel de ajutor. O garderobă și un seif se numără printre facilitățile hotelului. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. În spațiul de conferințe (centrul de afaceri) pot fi utilizate un proiector și un copiator.
Încălzire reglabilă la nivel central creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu. Paturi suplimentare pot fi puse la dispoziție la cerere. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. În chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Aparthotelul oferă camere de nefumători și camere pentru fumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness și o saună.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală pentru micul dejun și un bar. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. În afară de meniul fix, locul de cazare oferă și prânz și cină à la carte. Pentru preferințe speciale, aparthotelul are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Restaurant

Bar

Secured parking

Parking garage

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Spălătorie

Shops on site

Facilities for disabled guests

Lift

Conference rooms

Internet

Medical assistance

Cloakroom

Localizare

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Remix Hotel accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Remix Hotel nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Remix Hotel

Ore de liniște

Hotelul Remix Hotel nu impune program de liniște