Palazzo Violetta

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 956 evaluări

8.5

Descriere hotel

Hotelul boutique se află la doar câteva secunde de plajă, într-o zonă centrală în Sliema.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 5 nivele cu un lift și 20 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, un serviciu de transfer, room-service, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții locului de cazare sunt invitați să se relaxeze în grădină. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea hotelului.
În camere există un aparat de aer condiționat, un sistem de încălzire și un ventilator. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. Camere dispun de un pat „King size” și de o canapea. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Există o chicinetă echipată cuprinzător cu un frigider, un minifrigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin cablu și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Unele dintre camere amenajate pentru scaun cu rotile dispun de baie fără bariere.
Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Unitatea de cazare le propune partide de golf celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub.
Hotelul dispune de un restaurant și de un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.